Degustazione Carne
Årstidernes Aftenmenu Kødtema

Kr. 659

100% Vagtel

Slow-cooked frilands Vagtel trio serveret på Chef Laura Barban´s Vagtel Demi Glace. Vagtel Bryst, sprødt Vagtel skind og Vagtel Æg – Gulerod Tortino, med strejf af hjemmegjort pesto på Rucola og Valnødder

Pastablomst

Pastakokkens hjemmelavede pasta med fyld af ragout på Vild And og bechamel creme, dertil serveres en lun vildt consommé tilsmagt med søde Krydderurter og Skovbær

Spezzatino

Braiseret Frilands Økologisk Krondyr serveret med Safran Cuossous, blancherede grønne lange bønner og Rødbede Concassé

Chokolade Fondent

Fantastisk lækker Chokolade Fondent gjort af 72 % mørk Italiensk luksus chokolade. Serveret med smeltet center og tilhørende enestående frisk sød Økologisk Æble sorbet

Degustazione Ittica
Årstidernes Aftenmenu Fisketema

Kr. 659

Fyldt Middelhavsblæksprutte

Kartoffelpure, Sicilienske Oliven og Kapers D.O.P., Aromatiske torvefriske urter, Pecorino Romano Ost D.O.P. Appelsinskal, saltet Smør. Serveret på Trebiano Hvidvin Sauce med syrlig, frisk og krokant Porre og Sellerisalat (Gluten venlig)

Venezia Murrina Raviolo

Venedig Ravioli Pasta serveret med salsa på frisklandede Hummer og Scampi tilsmagt med aromatiske tirvelfriske urter, på en afstemt creme af Porer og med strejf af sort Alba Trøffel

Frisklandet Pighvar

Slowcooked Olio-cottura “ med torvefriske Grøntsager og serveret med Creme på økologiske søde Ærter toppet med Majsmel chip” (Gluten venlig)

Dessertkokkens Bigne

Chef´Laura Barban hjemmelave Bigné med fyld af Hvid Chokolade mousse tilsmagt med kokosmælk og serveret med pikant Kaffe Is og Cone Cookies Crumble

Degustazione Vegetariana
Årstidernes Aftenmenu Vegetartema

Kr. 589

Insalata Fresca

Frisk og sprød Italiensk blandet Salat gjort af Torvefrisk grønt, friske spirer strejf af frisk/sød hjemmelavet Hindbæreddike  (Gluten venlig)

Vulkan Svampe Suppe

Køkkenchefens Svampesuppe på årstidens friskplukkede Svampe – Sort Alba Trøffel – Fillodej – Birkes

Parmigiana

Traditionel Italiensk Tærte på Aubergine – Pachino Tomater D.O.P. Mozzarella Bøffelost D.O.P. og Grana Padano D.O.P. Ost

Torta Millefoglie

Ass. Headchef Laura Barban`s hjemmelavede  Millefogliekage med fyld af Hvid Chokolademousse tilsmagt med Øko. kokos mælk og serveret med hjemmelavet Karamel Is og Cone-Cookies Crumble