Degustazione Carne
Årstidernes Aftenmenu Kødtema

Kr. 499

Fiore di Pasta

Pasta chef Laura Barban´s hjemmelavede Pastablomst med fyld af Ragout gjort på friland Oksemørbrad, serveret på creme af Økologiske ærter og frisk ”Piperita” Mynte, toppet med ristede Økologiske Mandler

Tagliata di Faraona

Free-range Guinea Fowl thingh season with sage, rosemary and chef’s special mix spices slow-cooked and grill served with Black Alba Truffle sauce – Homemade Roasted Potatoes – Pink Cabbage Salad seasoned with Citronette topping

Tortino di Cioccolato

Fantastisk Lækker Chokolade fondant af 72 % mørk Italiensk chokolade fra Perugia, Serveret med blødt center, og dertil fantastisk hjemmelavet Hindbær Sorbet, og udvalg af friske Bær og frugter
Degustazione Ittica
Årstidernes Aftenmenu Fisketema

Kr. 469

Zuppa di Mare

Italiensk Calabrisk Gizzeria Lido kystlinje skaldyrsuppe med et ”twist” tilvirket efter klassisk opskrift med aromatisk Bisque gjort af Hummer og skaldyr – tilsmagt med Økologisk Kokosmælk og strejf af sød Chili, San Marzano Tomater, friske Jomfruhummer, fisk og skaldyr og toppet med sprød Italia Crostini.

Pesce Grigliato

Dagens friskfangede Fisk er en håndudskåret/udbenet Filet grillet efter Italiensk stil, krydderet med Citrontimian og Estragon, dertil Middelhavs Couscous salat med saute af Broccoli, tilsmagt med frisk hvidløg og serveret med Chef´s “Gallonese” Sauce

Tris di Gelati

En sød servering af 3 forskellig hjemmelavet italiensk is smagsvarianter

Degustazione Vegetariana
Årstidernes Aftenmenu Vegetartema

Kr. 419

Insalata Estiva

Frisk sprød Salat gjort af torvefriske Grøntsager og Urter, Spirer, spiselige Blomsterblade, Bær og tørrede Frugter- med et strejf af Chef Laura Barban´s hjemmelavede Hindbæreddike

Melanzana Vegetariana

Klassisk Italiensk Vegetarret fra meget gammel opskrift som er gået I arv gennem Køkkenchef Tommaso Franchin´s familie. Ovnbagt og fritteret Aubergine, hjemmelavet Tomat Salsa tilsmagt med torvefrisk Oregano, Mozarella (D.O.P) Ost og Grana Padana (D.O.P) Ost toppet med friske Pachino (I.G.P) Tomater

Tortino di Carote

Chef Laura Barban´s udsøgte hjemmelavede Italienske Gulerodskage – som ikke på nogen måde tåler sammenligning med andre “Gulerodskager”