Degustazione Carne
Årstidernes Aftenmenu Kødtema

Kr. 499

Carpaccio di Manzo

Klassisk Carpaccio på frilands Oksemørbrad serveret med hjemmebagt Focaccia, Løg pure og udsøgt Porcini Olie

Guanciale di Vitello

12 timer langtidsbraiseret Frilands kalvekæbe med Savoykål, Sort Alba Trøffel serveret toppet med Pinjekerner og Rosiner på bund af Kalve Consume

Tortino di Cioccolato

Fantastisk Lækker Chokolade fondant af 72 % mørk Italiensk chokolade fra Perugia, Serveret med blødt center, og dertil fantastisk hjemmelavet Hindbær Sorbet, og udvalg af friske Bær og frugter
Degustazione Ittica
Årstidernes Aftenmenu Fisketema

Kr. 499

Zuppa di Mare

Italiensk Calabrisk Gizzeria Lido kystlinje skaldyrsuppe med et ”twist” tilvirket efter klassisk opskrift med aromatisk Bisque gjort af Hummer og skaldyr – tilsmagt med Økologisk Kokosmælk og strejf af sød Chili, San Marzano Tomater, friske Jomfruhummer, fisk og skaldyr og toppet med sprød Italia Crostini

Pesce Ittico

Dagens friskfangede Fisk, håndudskåret og udbenet som fillet og gjort sous-vide med Caponata på Grøntsager, pistacie nødder, Basilikum Pesto og serveret med en hjemmerørt Aioli Sauce

Delizia al Mascarpone

Dessertkokkens hjemmelavede Mascarpone Cheesecake, serveret med Amaretti knas og Bourbon Vanilje Is

 

Degustazione Vegetariana
Årstidernes Aftenmenu Vegetartema

Kr. 469

Crema Topinambur

Smagsfuld efterårs Jordskokke cremesuppe serveret med Polenta, Rød pebber pure, karse pesto og strejf af sød lilla kartoffel pulver

Melanzana Vegetariana

Klassisk Italiensk Vegetarret fra meget gammel opskrift som er gået I arv gennem Køkkenchef Tommaso Franchin´s familie. Ovnbagt og fritteret Aubergine, hjemmelavet Tomat Salsa tilsmagt med torvefrisk Oregano, Mozarella (D.O.P) Ost og Grana Padana (D.O.P) Ost toppet med friske Pachino (I.G.P) Tomater

Passione Cocco

Pikant og spændende frisk Kokoscreme tilsmagt med passionfrugt og serveret med brud af sprød hvid Chokolade