Menukort
Degustazione Carne
Årstidernes Aftenmenu Kødtema
Kr. 499
Cannelloni med fyld af Oksehale, Béchamel & Pesto
Form Braiserede Kalvekæber med sort Alba Trøffel,sæsonens kål & lun Kalve Consommé
Chef´s Mascarpone Cheesecake, Amaretto Likør gel, hjemmelavede Marengs & Hindbær Sorbet
Degustazione Ittica
Årstidernes Aftenmenu Fisketema
Kr. 499
Kammuslinger gjort Sous-Vide Sous-Vide & Risotto
Dagens Frisklandede Fisk serveret med koldrøget Aubergine, Knoldselleri Suppe & Basilikum
Chef´s hjemmelavede Citrus Panna Coota på bund af Citrus/Enebær reduktion med Citrus Sorbet
Degustazione Vegetariana
Årstidernes Aftenmenu Vegetartema
Kr. 469
Cremet Jordskokkesuppe med Polenta, Parmigiano-Reggiano D.O.P. Ost, Lakse Rogn, koldrøget Rød Peber
Rødbede Risotto Carnaroli serveret med Boletos Svampe & Artiskokker
Chokolade Fondent med Passionsfrugt & Vanilje Is
Bestil bord i dag
Bestil nemt et bord online og være sikker på der er plads til dit selskab.