Primi
Forretter

Carpaccio di Manzo

Klassisk Carpaccio på frilands Oksemørbrad serveret med hjemmebagt Focaccia, Løg pure og udsøgt Porcini Olie

Kr. 149

Uova e Asparagi

Friske nylagte Land Æg serveret med Prosciutto di Parma D.O.P. flager og tvist af Sort Alba Trøffel Jomfru oliven olie

Kr. 139

Zuppa di Mare Calabrese

Italiensk Calabrisk Gizzeria Lido kystlinje skaldyrsuppe med et ”twist” tilvirket efter klassisk opskrift med aromatisk Bisque gjort af Hummer og skaldyr – tilsmagt med Økologisk Kokosmælk og strejf af sød Chili, San Marzano Tomater, friske Jomfruhummer, fisk og skaldyr og toppet med sprød Italia Crostini

Kr. 169

Crema Topinambur

Smagsfuld efterårs Jordskokke cremesuppe serveret med Polenta, Rød pebber pure, karse pesto og strejf af sød lilla kartoffel pulver

Kr. 119

Ravioli Autunnali

Køkkenchefens hjemmegjorte Ravioli pasta tilsmagt  med fyld af frilands Oksemørbrad ragu, og serveret med glaserede gulerødder og Gorgonzola D.O.P. skum

Kr. 159

Insalata Estiva

Frisk sprød Salat gjort af torvefriske Grøntsager og Urter, Spirer, spiselige Blomsterblade, Bær og tørrede Frugter- med et strejf af Chef hjemmelavede Hindbæreddike

Kr. 119

Secondi
Hovedretter

Filetto Hereford

Udsøgt frilands Hereford Oksemørbrad serveret med udsøgte Skovsvampe, Kartoffel mille-feuille, lime Parmentier på bund af Marsala D.O.C. Sauce

Kr. 349
Kr. 299 uden Foie Gras

Guanciale di Vitello

12 timer langtidsbraiseret Frilands kalvekæbe med Savoykål, Sort Alba Trøffel serveret toppet med Pinjekerner og Rosiner på bund af Kalve Consume

Kr. 249

Bistecca Grigliata

Frilands smukt marmoret og mør Ribeye Stea let tilsmagt med aromatiske Urter og Torvefriske Italienske Krydderier, ristede Kartofler, syltede Grøntsager og serveret med Fjerkræ Demi-Glace

Kr. 249

 

Faraona della Chef

Frilands udsøgt Perlehøne, udbenet og gjort suis-vide i 16 timer og serveret med Hibiscus Sauce og Rødbede strukturer

Kr. 239

Pesce Ittico

Dagens friskfangede Fisk, håndudskåret og udbenet som fillet og gjort sous-vide med Caponata på Grøntsager, pistacie nødder, Basilikum Pesto og serveret med en hjemmerørt Aioli Sauce

Kr. 279

Melanzana Vegetariana

Klassisk Italiensk Vegetarret fra meget gammel opskrift som er gået I arv gennem Køkkenchef Tommaso Franchin´s familie. Ovnbagt og fritteret Aubergine, hjemmelavet Tomat Salsa tilsmagt med torvefrisk Oregano, Mozarella (D.O.P) Ost og Grana Padana (D.O.P) Ost toppet med friske Pachino (I.G.P) Tomater

Kr. 229

Dolci
Desserter

Tortino di Cioccolato

Fantastisk Lækker Chokolade fondant af 72 % mørk Italiensk chokolade fra Perugia, Serveret med blødt center, og dertil fantastisk hjemmelavet Hindbær Sorbet, og udvalg af friske Bær og frugter

Kr. 159

Formaggi Misti

En variation af udsøgte italienske D.O.P. gårdoste, serveret med italiensk oliven fra de forskellige regioner og udsøgte marmelader mv.

Kr. 189

Delizia al Mascarpone

Dessertkokkens hjemmelavede Mascarpone Cheesecake, serveret med Amaretti knas og Bourbon Vanilje Is

Kr. 149

Passione Cocco

Pikant og spændende frisk Kokoscreme tilsmagt med passionfrugt og serveret med brud af sprød hvid Chokolade

Kr. 139