Antipasti

Calamari (Middelhavet)

Blæksprutte fyldt med Kartoffelpure, Sicilienske Oliven og Kapers D.O.P., Aromatiske torvefriske urter, Pecorino Romano Ost D.O.P. Appelsinskal, saltet Smør. Serveret på Trebiano Hvidvin Sauce med syrlig, frisk og krokant Porre og Sellerisalat ( Gluten venlig)

Kr. 159

100 % Vagtel

Slow-cooked Bryst, sprødstegt Vagtel skind – Vagtel Æg – Aromatisk Gulerod Tortino – hjemmegjort pesto på Rucola og Valnødder – alt dette serveret på Chef Laura Barban´s udsøgte Vagtel Demi-Glace

Kr. 159

Creme Figen

Figen – Prosciutto Crudo di Parma D.O.P. Skinke – Gorgonzola D.O.P. Ost – Broccoli Creme – Pinjekerner (Gluten venlig )

Kr. 139

Insalata Fresca

Blandet sprød Italiensk Salat med strejf af Hindbæreddike ( Gluten venlig)

Kr. 119

Primi
Forretter

Pastablomst

Pastakokkens hjemmelavede pasta med fyld af ragout på Vildt – bechamel creme – skænket lun vildt Consommé – søde Krydderurter og Skovbær

Kr. 169

Venezia Murrina Ravioli

Venedig Ravioli Pasta serveret med Ragout på frisklandede Hummer og Scampi – Aromatiske torvefriske urter – creme af Porer – strejf af sort Alba Trøffel

Kr. 179

Girella Pasta

Trentino pastarulle – fyldt med Ricotta Ost D.O.P. – babyspinat – torve frisk Salvie – afklaret saltet Smør – sprød ”Guanciale” Cinta Senese D.O.P. svinekød Chip

Kr. 149

Køkkenchefens ”Vulkan Svampe Suppe

på årstidens friskplukkede Svampe – Fillodej – Sort Alba Trøffel – Birkes (Gluten Venlig)

Kr. 159

Secondi
Hovedretter

Filetto Rossini

Oksemørbrad af udsøgt frilands Hereford oksemørbrad af bedst tænkelige kvalitet, tilberedt ” Rossini stil ” ved flambering i Vecchia Romagna Brandy D.O.P.
Serveres med en sød rødvinssauce lavet på ”Birbet” Vin – torvefriske svampe og sort Piemonte Alba Trøffel. Dertil toppet med udsøgt Foie Gras vendt på panden i klaret saltet økologisk smør

Kr. 349
Kr. 299 uden Foie Gras

Frisklandet udsøgt Dansk Pighvar filet

Slowcooked Olio-cottura “ med torvefriske Grøntsager og serveret med Creme på økologiske søde Ærter toppet med Majsmel chip” (Gluten venlig)

Kr. 299

Taglio Reale di Manzo

Ca. 1,2 Kg Udsøgt Okse Krone også kaldet Tomahavk Steak – serveret på Rustikt træbræt med ristede nye Kartofler –  Misticanza Salat – Balsamico I.G.P. (Gluten Friendly 😊)

Kr. 995

 (Anbefales til 2 personer med mindre man er MEGET sulten)

 

Økologisk Frilands Lam

Marineret med Aromatiske friske urter efter Norditaliensk tradition, grillet og serveret med Pink Quinoa salat tilsmagt med Økologisk Rødbede og serveret med Mint-Kartoffelpuré og torvefrisk løvstikke & Basilikum” (Gluten venlig)

Kr. 289

Økologisk farmet frilands udsøgt Krondyr Mørbrad

Serveret med en kraftfuld og velsmagende reduceret Teroldego Rødvin Sauce, dertil økologisk Spelt salat i følgeskab med årstidens friske og sauterede Grøntsager samt ristede kartofler”

Kr. 299

Dolci
Desserter

Torta di Carote

Dessertkokkens gullerodskage serveret med hjemmelavet Mou Crème og hjemmelavet Italiensk Is (Gelato) på øko. yoghurt og friske bær

Kr. 169

Fondente al Cioccolato

Fantastisk Lækker Chokoladefondent af 72 % mørk Italiensk chokolade. Serveret med smeltet center og enestående frisk Æble sorbet

Kr. 179

Torta Millefoglie

Chef´Laura Barban hjemmelave Bigné med fyld af Hvid Chokolade mousse tilsmagt med kokos mælk og serveret med  Kaffe Is og Cone Cookies Crumble

Kr. 169

Ananas Carpaccio

friske skovbær, Kanel og unik Havtorn Sorbet

Kr. 159

Formaggi Misti dall’Italia

En variation af udsøgte italienske D.O.P. gårdoste, serveret med italiensk oliven fra de forskellige regioner og udsøgte marmelader

Kr. 189