Primi
Forretter

Zuppa Montana Piemontese

Italiensk let legeret Svampesuppe gjort på Italienske svampe og sort Alba Trøffel fra Piemonte, serveret med ”crispy” låg af butterdej med birkes

Kr. 139

Zuppa di Mare Calabrese

Italiensk Gizzeria Lido kystlinje skaldyrsuppe tilvirket efter klassisk opskrift med aromatisk Bisque gjort af Hummer og skaldyr – tilsmagt med Økologisk Kokosmælk og strejf af sød Chili, Pachino (I.G.P) Tomater, friske Gamberetti rejer, muslinger og toppet med sprød Crostini

Kr. 149

Fondente Castagne e Tartufo

Fondant af Val de Prete Kastanjer og sort Alba Trøffel fra Piemonte serveret på creme af sød Violina Græskar og Grana Padano (D.O.P) Ost, med en spids Lakridssalt og toppet med sprød Rødbede Chip

Kr. 139

Fiore di Pasta

Køkkenchef Tommaso Franchin´s hjemmelavede Pastablomst med fyld af Ragout gjort på friland Krondyr, serveret på creme af certificeret Bøffel Mozzarella (D.O.P) Ost, Jordskokker og toppet med ristede Økologiske Mandler

Kr. 139

Lasagnetta di Cappesante

Pasta Chef, Laura Barban hjemmelavede multicolor Lasagnetta pasta med fyld af frisklandede Kammuslinger tilsmagt med udsøgt Safran og serveret på en creme af let røget Selleri, i smukt aromatisk følgeskab med Chef Laura Barban´s søde confit af Pachino (I.G.P) Tomater

Kr. 149

Patatini e Salsiccia

Pasta Chef, Laura Barban hjemmelavede Potatini Kartoffelpasta serveret med en ragout af hjemmelavet Salsiccia pølse og Artiskok smeltet ind med udsøgt karakteristisk Montasio (D.O.P) Ost og strøet med let ristede Pinje Kerner

Kr. 129

Secondi
Hovedretter

Filetto Rossini

Oksemørbrad af udsøgt frilands Hereford oksemørbrad af bedst tænkelige kvalitet, tilberedt ” Rossini stil ” ved flambering i Vecchia Romagna Brandy D.O.P.
Serveres med en sød rødvinssauce lavet på ”Birbet” Vin – torvefriske svampe og sort Piemonte Alba Trøffel. Dertil toppet med udsøgt Foie Gras vendt på panden i klaret saltet økologisk smør

Kr. 349
Kr. 299 uden Foie Gras

Cosciotto di Agnello

Langtids braiseret Økologisk frilands Piemonte Lammeskank af ungt Lam,serveret med hjemmelavet pikant Salsa Pimontese, tilsmagt og krydret med udvalgte torvefriske aromatiske urter og friske Grøntsager

Muligheder for tilkøb til retten

Patate Misti, ristede Kartofler (sød/hvid)               + Kr. 49.-

Insalata Fresca, Frisk Blandet Italiensk Salat           + Kr. 49.-

Kr. 229

Taglio Reale di Manzo

Ca. 1,2 Kg Udsøgt Okse Krone også kaldet Tomahavk Steak – serveret på Rustikt træbræt med ristede nye Kartofler –  Misticanza Salat – Balsamico I.G.P. (Gluten Friendly 😊)

Kr. 995

 (Anbefales til 2 personer med mindre man er MEGET sulten)

 

Pesce in Crosta

Dagens frisklandede Fisk, ovnbagt (Al Forno) efter Italiensk tradition med let sauteret torvefrisk Spinat, strejf af Økologiske Pinjekerner og hvidvinsmarinerede Rosiner, toppet med krokant Kartoffel

Kr. 239

Cinghiale in Tecia

Langtidsbraiseret Italiensk Frilands Vildsvin serveret med cremet Kartoffel Puré, Savoy og Blomkål, dertil Gaiole in Chianti tærte gjort på søde ærter og pikant Pecorino (D.O.P) Ost

Kr. 229

Melanzana Vegetariana

Klassisk Italiensk Vegetarret fra meget gammel opskrift som er gået I arv gennem Køkkenchef Tommaso Franchin´s familie. Ovnbagt og fritteret Aubergine, hjemmelavet Tomat Salsa tilsmagt med torvefrisk Oregano, Mozarella (D.O.P) Ost og Grana Padana (D.O.P) Ost toppet med friske Pachino (I.G.P) Tomater

Kr. 229

Dolci
Desserter

Torta di Carote

Fantastisk Lækker Chokolade fondant af 72 % mørk Italiensk chokolade fra Perugia, Serveret med blødt center, og dertil fantastisk hjemmelavet Vanilje Bourbon Is, og udvalg af friske Bær og frugter

Kr. 159

Tris di Gelati

En sød servering af 3 forskellig hjemmelavet italiensk is smagsvarianter

Kr. 119

Formaggi Misti

En variation af udsøgte italienske D.O.P. gårdoste, serveret med italiensk oliven fra de forskellige regioner og udsøgte marmelader mv.

Kr. 189

Strudel Trentino

Klassisk Nord Italiensk Trentino Strudel –

”Himmelsk – I alt sin enkelthed”

Kr. 129