Primi
Forretter

Insalata Estiva

Frisk sprød Salat gjort af torvefriske Grøntsager og Urter, Spirer, spiselige Blomsterblade, Bær og tørrede Frugter- med et strejf af Chef Laura Barban´s hjemmelavede Hindbæreddike

Kr. 95

Zuppa di Mare Calabrese

Italiensk Calabrisk Gizzeria Lido kystlinje skaldyrsuppe med et ”twist” tilvirket efter klassisk opskrift med aromatisk Bisque gjort af Hummer og skaldyr – tilsmagt med Økologisk Kokosmælk og strejf af sød Chili, San Marzano Tomater, friske Jomfruhummer, fisk og skaldyr og toppet med sprød Italia Crostini.

Kr. 159

Fondente alle Erbe

Fondant gjort på aromatiske urter serveret på creme af Taleggio D.O.P. Ost, med en spids Lakridssalt og toppet med røget Italiensk Pancetta Chip

Kr. 139

Fiore di Pasta

Pasta chef Laura Barban´s hjemmelavede Pastablomst med fyld af Ragout gjort på friland Oksemørbrad, serveret på creme af Økologiske ærter og frisk ”Piperita” Mynte, toppet med ristede Økologiske Mandler

Kr. 139

Vela di Manzo

Carpaccio af frilands Oksemørbrad – en fantastisk Italiensk klassiker serveret med torvefrisk Rucola salat, Parmigiano Reggiano D.O.P. Ost, Confit af Datterino Tomater, og et strejf af 15 år lageret Modena I.G.P Balsamico og udsøgt Sort Trøffel Olivenolie.

Kr. 139

Bigoli All’Arna

“ Bigoli” Gitar Spaghetti pasta hjemmelavet af Pastachef Laura Barban og serveret på en aromatisk smagfuld Ragu på Frilands And gjort efter en gammel traditionel opskrift fra Køkkenchef Tommaso Franchin´s hjemby ” Vicenza” Serveret i kurv af sprød Grana Padano D.O.P. Ost, torvefrisk Rosmarin og sprøde pinjekerner

Kr. 159

Secondi
Hovedretter

Filetto Manzo a la Rossini

Oksemørbrad af udsøgt frilands Hereford Okse, tilberedt Rossini stil ved flambering i Vino Marsala (D.O.C) og serveret med en salsa på rødvinen ”Brachetto” sammen med torvefriske svampe, og udsøgt sort Piemonte Alba Trøffel (D.O.P). Dertil hvis ønskes, toppet med udsøgt godkendt Foie Gras fra And, skånsomt vendt på panden, i afklaret økologisk saltet Smør

Kr. 349
Kr. 299 uden Foie Gras

Cosciotto di Agnello

Langtids braiseret frilands Piemonte Lammeskank af ungt Lam, serveret med hjemmelavet pikant Salsa Pimontese, tilsmagt og krydret med udvalgte torvefriske aromatiske urter / krydderier og friske Grøntsager

Muligheder for tilkøb til retten

Patate Misti, ristede Kartofler (sød/hvid)               + Kr. 49.-

Insalata Fresca, Frisk Blandet Italiensk Salat           + Kr. 49.-

Kr. 229

Tagliata di Faraona

Free-range Guinea Fowl thingh season with sage, rosemary and chef’s special mix spices slow-cooked and grill served with Black Alba Truffle sauce – Homemade Roasted Potatoes – Pink Cabbage Salad seasoned with Citronette topping

Kr. 239

 

Pesce Grigliato

Dagens friskfangede Fisk er en håndudskåret/udbenet Filet grillet efter Italiensk stil, krydderet med Citrontimian og Estragon, dertil Middelhavs Couscous salat med saute af Broccoli, tilsmagt med frisk hvidløg og serveret med Chef´s “Gallonese” Sauce

Kr. 239

Bistecca Grigliata

Flammegrillet 250 gram udsøgt frilands smukt marmoret Højrebsfilet med fedtkant- let tilsmagt med aromatiske urter og Italienske Krydderier, ristede Kartofler, torvefriske Grøntsager og let blandet salat, serveret med Chef Tommaso´s hjemmelavede Gorgonzola D.O.P Sauce

Kr. 189

Melanzana Vegetariana

Klassisk Italiensk Vegetarret fra meget gammel opskrift som er gået I arv gennem Køkkenchef Tommaso Franchin´s familie. Ovnbagt og fritteret Aubergine, hjemmelavet Tomat Salsa tilsmagt med torvefrisk Oregano, Mozarella (D.O.P) Ost og Grana Padana (D.O.P) Ost toppet med friske Pachino (I.G.P) Tomater

Kr. 229

Dolci
Desserter

Tortino di Cioccolato

Fantastisk Lækker Chokolade fondant af 72 % mørk Italiensk chokolade fra Perugia, Serveret med blødt center, og dertil fantastisk hjemmelavet Hindbær Sorbet, og udvalg af friske Bær og frugter

Kr. 159

Tris di Gelati

En sød servering af 3 forskellig hjemmelavet italiensk is smagsvarianter

Kr. 119

Formaggi Misti

En variation af udsøgte italienske D.O.P. gårdoste, serveret med italiensk oliven fra de forskellige regioner og udsøgte marmelader mv.

Kr. 189

Tortino di Carote

Chef Laura Barban´s udsøgte hjemmelavede Italienske Gulerodskage – som ikke på nogen måde tåler sammenligning med andre “Gulerodskager”

Kr. 139