Mousserende Vine

Prosecco “Miòl”, Bortolomiol.

Typisk, frisk og aromatisk Prosecco til den mellemtørre side. En god middag bør altid indledes med et godt glas bobler!

Kr. 269

Prosecco di Valdobbiadene ”Banda Rossa”, Bortolomiol.

Luksus-Prosecco fra et af de anerkendte huse i Valdobbiadene. Federe, fyldigere og mere balanceret, men stadig meget frisk og aromatisk stil. Forvent lidt mere af det hele.

Kr. 399

Glas: Kr. 79

Franciacorta “Cuvée Storica ‘61” Brut, Berlucchi.

Denne Franciacorta fra Berlucchi tilhører toppen inden for store mousserende italienske vine. Vinen er fremstillet efter den ”Methode Champagnoise”, dvs. med gæring på flaske og ”maturation sur lie” i hele 24 måneder. Fremstillet på 90% Chardonnay og 10% Pinot Noir.

Kr. 459

Franciacorta “Cuvée Storica ‘61” Rosé, Berlucchi.

Denne Franciacorta rosé er som de øvrige vine fra Berlucchi fremstillet efter den klassiske metode, dvs. med gæring på flaske og ”maturation sur lie”, også her i hele 24 måneder. Vinen er Fremstillet på 50% Chardonnay og 50% Pinot Noir. Vinen præsenterer en flot rosa farve og lækre lyse bær-associationer.

Kr. 489

Franciacorta “Cuvée Storica ‘61” Satén, Berlucchi.

Dette er lidt af en sjældenhed i Danmark og en specialitet der kun fremstilles i Franciacorta. Satén-Francaicorta er mere cremet i stilen, mere fed og med en mere afdæmpet mousse. Den er fremstillet som en blanc des blancs-Champagne, altså udelukkende på Chardonnay-druer.

Kr. 459

Dessertvine
Piemonte

Moscato d’Asti ”Nivole”, Michele Chiarlo (halvflaske 0,375 L).

Frisk og blomsterlig klassiker med perler og masser af aromatisk Moscato-frugt. Her fra en af de absolut bedste producenter i området.

Kr. 199

Glas: Kr. 59

Puglia

Primitivo di MAnduria Dolce ”Montemanco” (0,75 L)

Lækker, sjælden dessertvinstype fremstillet på overmodne og tørrede Primitivo-druer. Helt mørk og tæt rødvin med fantastisk sødme. Oplagt til chokoladedesserter eller til meditationsvin.

Kr. 229

Glas: 59

Umbria

Sagrantino di Montefalco Passito (0,375 L)

Ekstremer der mødes. Her oplever man hvad der sker, når verdens mest tørstofrige druesort får lov at tørre helt ind, hvorved sukkerniveauet går massivt op. Det er en kulsort, ekstraktagtig vin, med fantastisk sødmefuld frugt der afrundes med den typiske Sagrantino-tannin. Fræk kombination! Oplagt til chokoladedesserter eller til meditationsvin.

Kr. 449

Glas: 99