Kr. 659
100% Vagtel
Slow-cooked frilands Vagtel trio serveret på Chef Laura Barban´s Vagtel Demi Glace. Vagtel Bryst, sprødt Vagtel skind og Vagtel Æg – Gulerod Tortino, med strejf af hjemmegjort pesto på Rucola og Valnødder
Pastablomst
Pastakokkens hjemmelavede pasta med fyld af ragout på Vild And og bechamel creme, dertil serveres en lun vildt consommé tilsmagt med søde Krydderurter og Skovbær
Trøffel Høne
Frilands Perlehøne bryst, Aromatiske urter – sort Alba Trøffel Sauce – Ovnbagte små kartofler – Økologisk Spelt salat – Årstidens Sauterede torvefriske grøntsager
Chokolade Fondent
Fantastisk lækker Chokolade Fondent gjort af 72 % mørk Italiensk luksus chokolade. Serveret med smeltet center og tilhørende enestående frisk sød Økologisk Æble sorbet
Kr. 659
Frisklandet Havtaskehale
serveret med Italiensk Pancetta skinke D.O.P. sprød Kataifi Pasta – Artiskok Creme og Italienske Mandler
Venezia Murrina Raviolo
Venedig Ravioli Pasta serveret med salsa på frisklandede Hummer og Scampi tilsmagt med aromatiske tirvelfriske urter, på en afstemt creme af Porer og med strejf af sort Alba Trøffel
Piatto dei Bacari
Tallerken med trio af traditionelle Venezia fiskeopskrifter: Udsøgte Kystrejer i Marinara Sauce serveret med Kartoffel Pure, Slow cooked ”Baccalà” af saltet Torsk med Polenta Chips, og Årstidens fisk kogt i Siciliansk Olivenolie og serveret med sauté af årstidens Svampe
Dessertkokkens Bigne
Chef´Laura Barban hjemmelave Bigné med fyld af Hvid Chokolade mousse tilsmagt med kokosmælk og serveret med pikant Kaffe Is og Cone Cookies Crumble
Kr. 589
Brisé Pasta Tærte
Årstidens torvefriske grøntsager – Italiensk mild Gedeost – Græskar Creme – Strejf af reduceret Rødbede
Vulkan Svampe Suppe
Køkkenchefens Svampesuppe på årstidens friskplukkede Svampe – Sort Alba Trøffel – Fillodej – Birkes
Parmigiana
Traditionel Italiensk Tærte på Aubergine – Pachino Tomater D.O.P. Mozzarella Bøffelost D.O.P. og Grana Padano D.O.P. Ost
Dessertkokkens Gulerodskage
serveret med hjemmegjort Mou Crème og ægte Vanilje Bourbon Is