Degustazione Carne
Efterårs Aftenmenu Kødtema

Kr. 659

100% Vagtel

Slow-cooked frilands Vagtel trio serveret på Chef Laura Barban´s Vagtel Demi Glace. Vagtel Bryst, sprødt Vagtel skind og Vagtel Æg – Gulerod Tortino, med strejf af hjemmegjort pesto på Rucola og Valnødder

Pastablomst

Pastakokkens hjemmelavede pasta med fyld af ragout på Vild And og bechamel creme, dertil serveres en lun vildt consommé tilsmagt med søde Krydderurter og Skovbær

Trøffel Høne

Frilands Perlehøne bryst, Aromatiske urter – sort Alba Trøffel Sauce – Ovnbagte små kartofler – Økologisk Spelt salat – Årstidens Sauterede torvefriske grøntsager

Chokolade Fondent

Fantastisk lækker Chokolade Fondent gjort af 72 % mørk Italiensk luksus chokolade. Serveret med smeltet center og tilhørende enestående frisk sød Økologisk Æble sorbet

Degustazione Ittica
Efterårs Aftenmenu Fisketema

Kr. 659

Frisklandet Havtaskehale

serveret med Italiensk Pancetta skinke D.O.P. sprød Kataifi Pasta – Artiskok Creme og Italienske Mandler

Venezia Murrina Raviolo

Venedig Ravioli Pasta serveret med salsa på frisklandede Hummer og Scampi tilsmagt med aromatiske tirvelfriske urter, på en afstemt creme af Porer og med strejf af sort Alba Trøffel

Piatto dei Bacari

Tallerken med trio af traditionelle Venezia fiskeopskrifter: Udsøgte Kystrejer i Marinara Sauce serveret med Kartoffel Pure, Slow cooked ”Baccalà” af saltet Torsk med Polenta Chips, og Årstidens fisk kogt i Siciliansk Olivenolie og serveret med sauté af årstidens Svampe

Dessertkokkens Bigne

Chef´Laura Barban hjemmelave Bigné med fyld af Hvid Chokolade mousse tilsmagt med kokosmælk og serveret med pikant Kaffe Is og Cone Cookies Crumble

Degustazione Vegetariana
Aftenmenu Vegetartema

Kr. 589

Brisé Pasta Tærte

Årstidens torvefriske grøntsager – Italiensk mild Gedeost – Græskar Creme – Strejf af reduceret Rødbede

Vulkan Svampe Suppe

Køkkenchefens Svampesuppe på årstidens friskplukkede Svampe – Sort Alba Trøffel – Fillodej – Birkes

Parmigiana

Traditionel Italiensk Tærte på Aubergine – Pachino Tomater D.O.P. Mozzarella Bøffelost D.O.P. og Grana Padano D.O.P. Ost

Dessertkokkens Gulerodskage

serveret med hjemmegjort Mou Crème og ægte Vanilje Bourbon Is