Degustazione Carne
Forårs Aftenmenu Kødtema

Kr. 649

Slow-cooked frilands Vagtel

Trio serveret på Chef Laura Barban´s udsøgte Vagtel Demi Glace med vagtelbryst, sprødt vagtelskind og vagtelæg i smukt følgeskab med en Tortino af friske gulleroder, med strejf af hjemmelavet pesto på Italiensk rucola og valnødder

Fagottino al ragù bianco

Pastakokkens hjemmelavede pastablomst med fyld af ragout af slow-cooked kanin og bechamel creme, dertil serveres en lun vildt consume tilsmagt med søde aromatisk krydderurter og skovbær

Lugagega Vicentina

Gammel traditionel familieopskrift fra Køkkenchefen´s oldeforældre. Aromatisk koldrøget rullesteg med fyld af Cinta Senese Svinekød, Vicenza Salumi o Æbletræ flis. Serveres med en lun artiskok ”Trifolati ” og kartoffelpure

Tortino di Cioccolato

“Fantastisk Lækker Chokoladefondant af 72 % mørk belgisk chokolade. Serveret med smeltet midte, og med frisk hjemmelavet appelsin sorbet

Degustazione Ittica
Forår Aftenmenu Fisketema

Kr. 649

Cappesante al profumo di Cocco

Frisklandede Kammuslinger serveret i en pikant kokosmælk tilsmagt med pink hvidløg og torvefrisk timian, på en bund af Italiensk Misticanza Salat, og sauterede røde pepperoni med økologisk Toskansk bjerghonning og ristede pinjekerner

Venezia Murrina Ravioli

Åben “Venedig Ravioli Pasta” serveret med friskfanget havtaskehale i lun salsa tilsmagt med aromatiske urter, på en afstemt jordskokke creme med strejf af friskrevet ingefær

Piatto dei Bacari

Tallerken med trio af traditionelle Venezia fiskeopskrifter:
Friteret babykrabbe med blød skal og fyld af æggeblommer. Slow cooked Bacala lavet af saltet torsk med Polenta chips, og lune Italienske sardiner marineret i løg, serveret med pinjekerner og rosiner

Torta di Carote

Dessertkokkens gullerodskage serveret med hjemmelavet Mou Crème og hjemmelavet Italiensk Is (Gelato) på øko. yoghurt og friske bær

Degustazione Vegetariana
Aftenmenu Vegetartema

Kr. 495

Fondente Castagne e Tartufo Nero di Alba

Udsøgt kastanje og trøffel fondant tillavet med økologisk Italiensk kastanjemel fra Piemonte. Hertil sorte Alba trøfler D.O.P. serveret med ”Violina” græskarcreme tilsmagt med torvefrisk rosmarin, udsøgte svampe og amaretti D.O.P. krummer

Pasta e Fasoi alla Veneta

Traditionel Veneto bønnepasta i en creme lavet på store Italienske Borlotti bønner og 4 andre lokale Veneto bønnetyper – serveret med sprød pasta filo, torvefrisk persille og pastakokkens hjemmelavede Grana Padano D.O.P. Chips

Parmigiana di Melanzane

Køkkenchefens Parmigiana. Aubergine bagt i ovnen med mynte, Pachino D.O.P. tomater, Mozzarella di Bufala D.O.P. ost, frisk basilikum og Grana Padana D.O.P. ost

Biscotti e Vin Santo

Dessertkokkens hjemmelavede Italienske småkager efter gammel opskrift, serveret med dessertkokkens appelsin dessertcreme og 1 glas Vin Santo