Degustazione Carne Autunnale
Efterårs Aftenmenu Kødtema

Kr. 649

Fondente Castagne e Tartufo

Kastanje og Trøffelfondant tillavet med økologisk Italiensk kastanjemel fra Piemonte og sorte Alba Trøfler, serveret på en græskarcreme med ”Norcia” Vildsvine spek, og sæsonens vilde svampe

Fagottino al ragù bianco

”Pastablomst ” pastakokkens hjemmelavede pastablomst med fyld af ragout på vildand og bechamel creme, dertil serveres en lun vildt consumé tilsmagt med søde reducerede skovbær, og friske aromatiske krydderurter, spirer og blomsterblade

Coniglio alla Cacciatora

“Bassano Kanin Confit” Slow-cooked Bassano Kanin tilgjort som varm confit, og serveret med Chianti rødvin, karameliseret Italiensk Kål, sur/sød radisse, og små kartofler med Scarmorza D.O.P. Ost – toppet med frisk basilikum

Tortino di Cioccolato

“Fantastisk Lækker Chokoladefondant af 72 % mørk belgisk chokolade. Serveret med smeltet midte, og med frisk hjemmelavet appelsin sorbet

Degustazione Ittica
Efterår Aftenmenu Fisketema

Kr. 649

Cappuccino di Baccalà Mantecato

Vores fortolkning af ”Baccalá Mantecato”, serveret i ”Cappucino stil” med hvidløg og polenta, tilsmagt med en appelsin og kartoffelcreme og strejf af kanel. Dertil serveres et brioche brød bagt med jomfruhummerhaler, og økologisk Siciliansk appelsin marmelade

Murrina e Capesante

Veneziansk åben flerfarvet raviolipasta, serveret med middelhavs kammuslinge salsa, frisk skåret selleri og aromatiske urter og spirer

Gambero in Sfoglia

“Hummer og skaldyr Sfoglia” Sprød ovnbagt butterdej roulade, med fyld af udsøgt hummer, middelhavs skaldyr og årstidens grøntsager. Serveret med tørrede Sicilianske frugter og figner, på en kraftig og fantastisk velgjort skaldyrs bisque

Torta Limoncello e Fragole

Dessertkokkens Vaniljekage med Mascarpone D.O.P. dessertost, Laura´s hjemmelavede custard dessertcreme, Limoncello I.G.P. liquer, og serveret med friske jordbær

Degustazione Vegetariana
Aftenmenu Vegetartema

Kr. 495

Taleggio Cheese-Cake

Taleggio D.O.P. Ostekage gjort med Italiensk Lombardia Taleggio D.O.P. ost, og vin marinerede pærer. serveret med en pikant rucola og radisse salat, toppet med jordnødder krymmel og granatæble ”kaviar”

Pasta e Fasoi alla Veneta

Traditionel Veneto efterårs “Bønnepasta” i en creme af store Borlotti bønner, og med 4 andre blancherede lokale veneto bønnetyper. Serveret med pasta filo, persille og køkkenchefens Grana Padano D.O.P. Chips

Parmigiana di Melanzane

Køkkenchefens Parmigiana. Aubergine bagt i ovnen med mynte, Pachino D.O.P. tomater, Mozzarella di Bufala D.O.P. ost, frisk basilikum og Grana Padana D.O.P. ost

Gelato della Casa

En sød servering af forskellig italiensk is