Degustazione Estiva
Aftenmenu Kødtema

Kr. 649

Fondente alle Erbe

Sommer Italiensk Urtefondant

Fagottino al ragù bianco

Pastakokkens hjemmelavede pastablomst med fyld af ragu på vildand og bechamel creme, dertil serveres en lun vildt consume tilsmagt med søde aromatiske krydderurter

Tagliata di Faraona

Frilands slowcooked perlehønebryst

Tortino di Cioccolato

Fantastisk lækker chokoladefondant af 72 % mørk belgisk chokolade. Serveret med smeltet hjerte og med frisk hindbærsorbet

Degustazione Ittica
Aftenmenu Fisketema

Kr. 649

Lingottino di Granchio

Krabbekage med zucchini blomst på creme af torvefrisk artiskok, sprød salat af pore og selleri med perler af sød Amarene eddike fra Vicenza

Cacciucco

Toscansk kystlinje fiskesuppe med alt godt fra havet, serveret i lerskål med dessertkokkens sprøde chips

Gondola alla Pescatora

Venezia Fiske & Skaldyrs Gondol, serveret med friskfanget Italiensk lakseørred, muslinger, Sicilianske Oliven, Pachino tomater D.O.P. Italienske Tropea rødløg og oregano kartofler

Soffice alle Albicocche e Melone

Dessertkokkens hjemmelave formkage med fersken, abrikos og melon serveret med yoghurt mousse og frisk mango sorbet med strejf af amaretti kiks

Degustazione Vegetariana
Aftenmenu Vegetartema

Kr. 495

Nido di Asparagi

Asparges Nido Vandbaggelse med fyld af grønne Verona forårs asparges og Scamorza D.O.P. ost på sprød rede af kataifi pasta og serveret med agrodolce salsa tilsmagt med forårsløg og vild dild

Cannelloni di Pasta Kataifi

Pastarulle af Kataifi sprød pasta med fyld af frisk Mascarpone og Ricotta D.O.P. ostecreme serveret med fennikelsalat og caviar af grapefrugt saft på leje af safran salsa

Parmigiana di Melanzane

Aubergine bagt i ovnen med mynte, Pachino D.O.P. tomater, Mozzarella di Bufala D.O.P. ost, frisk basilikum og Grana Padana D.O.P. ost

Gelato della Casa

En sød servering af forskellig italiensk is