Antipasti

Fondente Castagne e Tartufo

Kastanje og Trøffelfondant tillavet med økologisk Italiensk kastanjemel fra Piemonte og sorte Alba Trøfler, serveret på en græskarcreme med ”Norcia” Vildsvine spek, og sæsonens vilde svampe

Kr. 169

Cappuccino di Baccalà Mantecato

Vores fortolkning af ”Baccalá Mantecato”, serveret i ”Cappucino stil” med hvidløg og polenta, tilsmagt med en appelsin og kartoffelcreme og strejf af kanel. Dertil serveres et brioche brød bagt med jomfruhummerhaler, og økologisk Siciliansk appelsin marmelade

Kr. 149

Taleggio Cheese-Cake

Taleggio D.O.P. Ostekage gjort med Italiensk Lombardia Taleggio D.O.P. ost, og vin marinerede pærer. serveret med en pikant rucola og radisse salat, toppet med jordnødder krymmel og granatæble ”kaviar”

Kr. 139

Involtino Dolce e Salato

Sicilianske figner fyldt med Gorgonzola D.O.P. Ost og svøbt i Prosciutto Crudo D.O.P. skinke fra Parma, serveret på creme af torvefrisk broccoli og køkkenchefens confit af Sicilianske ”Pachino” D.O.P. tomater

Kr. 129

Primi
Forretter

Fagottino al ragù bianco

”Pastablomst” pastakokkens hjemmelavede pasta med fyld af ragu på vildand og bechamel creme. Dertil serveres en lun vildt consume tilsmagt med søde krydderurter, skovbær og aromatiske blomsterblade

Kr. 179

Murrina e Capesante

Veneziansk åben flerfarvet raviolipasta, serveret med middelhavs kammuslinge salsa, frisk skåret selleri og aromatiske urter og spirer

Kr. 169

Pasta e Fasoi alla Veneta

Traditionel Veneto efterårs “Bønnepasta” i en creme af store Borlotti bønner, og med 4 andre blancherede lokale veneto bønnetyper. Serveret med pasta filo, persille og køkkenchefens Grana Padano D.O.P. Chips

Kr. 159

Risotto Zucca e Tartufo

Piemonte Risotto gjort med den udsøgte Nord Italienske Vialone Nano risottoris, tilsmagt med sød Madolin græskar, og sort Alba trøffel fra Piemonte. Serveret med sprødstegte chips af Prosciutto Crudo D.O.P. Parma skinke chips

Kr. 179

Secondi
Hovedretter

Filetto Rossini

Køkkenchef Tommaso Franchin Signature ret
“Filetto Rossini” af udsøgt frilands Hereford oksemørbrad tilberedt rossini stil – flamberet og serveret med reduceret birbet sød vin, skovsvampe, og Piemonte Alba Trøffel dertil toppet med certificeret Foie Gras vendt på panden i afklaret smør

Kr. 345

Corona di Agnello

Udsøgt friland Piemonte Lammekrone, marineret i økologisk Italiensk bjerghonning og aromatiske friske urter – serveret med blancherede al dente grønne verona asparges, pocheret æg og køkkenchefens hjemmelavede creme fraiche”

Kr. 295

Coniglio alla Cacciatora

“Bassano Kanin Confit” Slow-cooked Bassano Kanin tilgjort som varm confit, og serveret med Chianti rødvin, karameliseret Italiensk Kål, sur/sød radisse, og små kartofler med Scarmorza D.O.P. Ost – toppet med frisk basilikum

Kr. 289

Gambero in Sfoglia

“Hummer og skaldyr Sfoglia” Sprød ovnbagt butterdej roulade, med fyld af udsøgt hummer, middelhavs skaldyr og årstidens grøntsager. Serveret med tørrede Sicilianske frugter og figner, på en kraftig og fantastisk velgjort skaldyrs bisque

Kr. 279

La Fiorentina

“Fiorentina T-Bone” ca. 600 gram udsøgt friland Sort Angus T-Bone, serveret Fiorentina på Oliventræplanke med Novella Kartofler og sprød torvefrisk salat med køkkenchefens søde Hindbæreddike salsa

Kr. 395

Dolci
Desserter

Torta Limoncello e Fragole

Dessertkokkens Vaniljekage med Mascarpone D.O.P. dessertost, Laura´s hjemmelavede custard dessertcreme, Limoncello I.G.P. liquer, og serveret med friske jordbær

Kr. 169

Tortino di Cioccolato

“Fantastisk Lækker Chokoladefondant af 72 % mørk belgisk chokolade. Serveret med smeltet midte, og med frisk hjemmelavet appelsin sorbet

Kr. 179

Gelato della Casa

En sød servering af forskellig italiensk is

Kr. 155

Formaggi Misti

En variation af udsøgte italienske D.O.P. gårdoste, serveret med italiensk oliven fra de forskellige regioner og udsøgte marmelader

Kr. 189

Biscotti e Vin Santo

Biscotti e Vin Santo. Dessertkokkens hjemmelavede mandelkager som traditionelt serveres med et glas Vin Santo

Kr. 159