Antipasti

Frisklandet Havtaskehale

Italiensk Pancetta skinke D.O.P. – Crispy Kataifi Pasta – Artiskok creme – sprøde Italienske Mandler I.G.P

Kr. 169

100 % Vagtel

Slow-cooked Bryst, sprødstegt Vagtel skind – Vagtel Æg – Aromatisk Gulerod Tortino – hjemmegjort pesto på Rucola og Valnødder – alt dette serveret på Chef Laura Barban´s udsøgte Vagtel Demi-Glace

Kr. 159

Creme Figen

Figen – Prosciutto Crudo di Parma D.O.P. Skinke – Gorgonzola D.O.P. Ost – Broccoli Creme – Pinjekerner (Gluten venlig )

Kr. 139

Efterårs Tortino

gjort af Pasta Brisé – Årstidens friske grøntsager – Italiensk Gedeost – Græskar Creme – Strejf af reduceret Rødbede

Kr. 149

Primi
Forretter

Pastablomst

Pastakokkens hjemmelavede pasta med fyld af ragout på Vildt – bechamel creme – skænket lun vildt Consommé – søde Krydderurter og Skovbær

Kr. 169

Venezia Murrina Ravioli

Venedig Ravioli Pasta serveret med Ragout på frisklandede Hummer og Scampi – Aromatiske torvefriske urter – creme af Porer – strejf af sort Alba Trøffel

Kr. 179

Girella Pasta

Trentino pastarulle – fyldt med Ricotta Ost D.O.P. – babyspinat – torve frisk Salvie – afklaret saltet Smør – sprød ”Guanciale” Cinta Senese D.O.P. svinekød Chip

Kr. 149

Køkkenchefens ”Vulkan Svampe Suppe

på årstidens friskplukkede Svampe – Fillodej – Sort Alba Trøffel – Birkes (Gluten Venlig)

Kr. 159

Secondi
Hovedretter

Filetto Rossini

Oksemørbrad af udsøgt frilands Hereford oksemørbrad af bedst tænkelige kvalitet, tilberedt ” Rossini stil ” ved flambering i Vecchia Romagna Brandy D.O.P.
Serveres med en sød rødvinssauce lavet på ”Birbet” Vin – torvefriske svampe og sort Piemonte Alba Trøffel. Dertil toppet med udsøgt Foie Gras vendt på panden i klaret saltet økologisk smør

Kr. 349
Kr. 299 uden Foie Gras

Piatto dei Bacari

Udsøgte Kystrejer i Marinara Sauce – Kartoffel Puré – “Slow cooked ” Baccalà – Polenta Chips – frisklandet  ferskvands fisk, skånsomt kogt i Siciliansk Jomfru Olivenolie – Sauté af årstidens friske Svampe (kogt)

Kr. 289

Taglio Reale di Manzo

Ca. 1,2 Kg Udsøgt Okse Krone også kaldet Tomahavk Steak – serveret på Rustikt træbræt med ristede nye Kartofler –  Misticanza Salat – Balsamico I.G.P. (Gluten Friendly 😊)

Kr. 995

 (Anbefales til 2 personer med mindre man er MEGET sulten)

 

Trøffel Høne

Ovnbagt Frilands Perlehøne bryst – Aromatiske urter – Sort Alba Trøffel Sauce – Ovnbagte små Kartofler – økologisk Spelt salat – Årstidens Sauterede torvefriske grøntsager

Kr. 269

Braiseret Økologisk Frilands Kanin

Udsøgt økologisk og frilands Kanin braiseret som og serveret med den tilhørende Demi-Glace sauce – Fillodejs Tortino med Græskar og sprød håndskåret citronette Rødkål salat

Kr. 279

Dolci
Desserter

Torta di Carote

Dessertkokkens gullerodskage serveret med hjemmelavet Mou Crème og hjemmelavet Italiensk Is (Gelato) på øko. yoghurt og friske bær

Kr. 169

Fondente al Cioccolato

Fantastisk Lækker Chokoladefondent af 72 % mørk Italiensk chokolade. Serveret med smeltet center og enestående frisk Æble sorbet

Kr. 179

Dessertkokkens Bigne

Chef´Laura Barban hjemmelave Bigné med fyld af Hvid Chokolade mousse tilsmagt med kokos mælk og serveret med  Kaffe Is og Cone Cookies Crumble

Kr. 169

Ananas Carpaccio

friske skovbær, Kanel og unik Havtorn Sorbet

Kr. 159

Formaggi Misti dall’Italia

En variation af udsøgte italienske D.O.P. gårdoste, serveret med italiensk oliven fra de forskellige regioner og udsøgte marmelader

Kr. 189