Antipasti

Slow-cooked frilands Vagtel

trio serveret på Chef Laura Barban´s udsøgte Vagtel Demi Glace med vagtelbryst, sprødt vagtelskind og vagtelæg i smukt følgeskab med en Gullerod Tortino, med strejf af hjemmelavet pesto på Italiensk rucola og valnødder

Kr. 159

Kokos Kammuslinger

Frisklandede Kammuslinger serveret i en pikant kokosmælk tilsmagt med pink hvidløg og torvefrisk timian, på en bund af Italiensk Misticanza Salat, og sauterede røde pepperoni med økologisk Toskansk bjerghonning og ristede pinjekerner

Kr. 169

Antipasti Misto Selezione

Køkkenchef Tommaso Franchin´s udvalg af Antipasti fra det traditionelle Italienske køkken, serveret på træbræt.
”Cannolo” med fyld af Grana Padano D.O.P. Ost med Mortadella Emiliana D.O.P. og pistacienødder. Grilled Dolce Napoletano Salame
”Padellino” af majsmel polenta fra Marano tilsmagt med torvefriske svampe, og Scampi flamberet i rom
og sidst men ikke mindst
”Strudel ” lavet af filodej med fyld af fantastisk Gorgonzola Dolce D.O.P. og pærer

Kr. 199

Fondente Castagne e Tartufo Nero di Alba

 Udsøgt kastanje og trøffel fondant tillavet med økologisk Italiensk kastanjemel fra Piemonte. Hertil sorte Alba trøfler D.O.P. serveret med ”Violina” græskarcreme tilsmagt med torvefrisk rosmarin, udsøgte svampe og amaretti D.O.P. krummer

Kr. 159

Primi
Forretter

Fagottino al ragù bianco

Pastakokkens hjemmelavede pastablomst med fyld af ragout af slow-cooked kanin og bechamel creme, dertil serveres en lun vildt consume tilsmagt med søde aromatisk krydderurter og skovbær

Kr. 159

Venezia Murrina Ravioli

Åben “Venedig Ravioli Pasta” serveret med friskfanget havtaskehale i lun salsa tilsmagt med aromatiske urter, på en afstemt jordskokke creme med strejf af friskrevet ingefær

Kr. 169

Pasta e Fasoi alla Veneta

Traditionel Veneto bønnepasta i en creme lavet på store Italienske Borlotti bønner og 4 andre lokale Veneto bønnetyper – serveret med sprød pasta filo, torvefrisk persille og pastakokkens hjemmelavede Grana Padano D.O.P. Chips

Kr. 159

Risotto Astice e Zafferano

Køkkenchefens udsøgte skaldyrrisotto lavet med Italienske Vialone Nano Ris, Vecchia Romagna Brandy D.O.P. flamberede hummer og scampi i udsøgt sauce tilsmagt med safran, rød peber og Italienske mandler

Kr. 189

Secondi
Hovedretter

Filetto Rossini

Oksemørbrad af udsøgt frilands Hereford oksemørbrad af bedst tænkelige kvalitet, tilberedt ” Rossini stil ” ved flambering i Vecchia Romagna Brandy D.O.P.
Serveres med en sød rødvinssauce lavet på ”Birbet” Vin – torvefriske svampe og sort Piemonte Alba Trøffel. Dertil toppet med udsøgt Foie Gras vendt på panden i klaret saltet økologisk smør

Kr. 349
Kr. 299 uden Foie Gras

Corona di Agnello

Udsøgt frilands lammekrone serveret udskåret og grillet “al Piemonte” dvs. marineret i økologisk Italiensk bjerghonning og aromatiske urter, bla. citron timian.
Serveres med grønne Treviso bønner pikant tilsmagt med pink hvidløg, Pachino Tomater D.O.P. og sød chilli. Dertil gratinerede små fennikel fra Verona og køkkenchefens cremefraiche

Kr. 289

Lugagega Vicentina

Gammel traditionel familieopskrift fra Køkkenchefen´s oldeforældre. Aromatisk koldrøget rullesteg med fyld af Cinta Senese Svinekød, Vicenza Salumi o Æbletræ flis. Serveres med en lun artiskok ”Trifolati ” og kartoffelpure

Kr. 279

Piatto dei Bacari

Tallerken med trio af traditionelle Venezia fiskeopskrifter:
Friteret babykrabbe med blød skal og fyld af æggeblommer,. Slow cooked Bacala lavet af saltet torsk med Polenta chips, og lune Italienske sardiner marineret i løg, serveret med pinjekerner og rosiner

Kr. 289

Corona di Manzo

Udsøgt Oksekrone også kaldet Tomahawk. Grillet efter ønske (vi anbefaler Medium Rare) og serveret på træbræt med ristede nye kartofler, Misticanza salat og granatæble vineddike.
Dagens saucer kan tilkøbes til kr. 49 .
(Anbefales til 2 personer medmindre man er MEGET sulten)

Kr. 995

Dolci
Desserter

Torta di Carote

Dessertkokkens gullerodskage serveret med hjemmelavet Mou Crème og hjemmelavet Italiensk Is (Gelato) på øko. yoghurt og friske bær

Kr. 169

Tortino di Cioccolato

Fantastisk Lækker Chokoladefondant af 72 % mørk belgisk chokolade. Serveret med smeltet midte, og med frisk hjemmelavet appelsin sorbet

Kr. 179

Biscotti e Vin Santo

Dessertkokkens hjemmelavede Italienske småkager efter gammel opskrift, serveret med dessertkokkens appelsin dessertcreme og 1 glas Vin Santo

Kr. 159

Gelato della Casa

En sød servering af forskellig italiensk is

Kr. 159

Formaggi Misti

En variation af udsøgte italienske D.O.P. gårdoste, serveret med italiensk oliven fra de forskellige regioner og udsøgte marmelader

Kr. 189