Antipasti

Lingottino di Granchio

”Krabbekage” med Zucchiniblomst på creme af torvefrisk artiskok, sprød salat af porre og selleri med perler af sød amarene eddike fra Vicenza

Kr. 149

Carpaccio di Manzo Hereford

Carpaccio af frilands Hereford oksemørbrad toppet med confit af Pachino D.O.P. tomater, Modena Balsamico glaze D.O.P., syrlige sommeræbler, nødder og flager af Grana Padano D.O.P ost

Kr. 189

Fondente alle Erbe

Sommerurterfondant lavet med friske Italienske krydderurter. Serveres med ristede pinjekerner, Lardo D.O.P. fra Valle d´Aista Cinta Senese svin, Montasio D.O.P. ostecreme, Treviso rødbedepure – og en strejf af økologisk lakrids

Kr. 179

Affettato all'Italiana D.O.P.

Udvalg af udsøgte Italiensk D.O.P. chachuteri serveret med melon, dessertkokkens grissini med fyld af spinat og Grana Padano D.O.P. Ost

Kr. 179

Nido di Asparagi

”Asparges Nido” Vandbakkelse med fyld af grønne Verona asparges og Scamorza D.O.P. ost på rede af Kataifi pasta og serveret med ”agrodolce” tilsmagt med forårsløg og vild dild

Kr. 159

Primi
Forretter

Fagottino al ragù bianco

”Pastablomst” pastakokkens hjemmelavede pasta med fyld af ragu på vildand og bechamel creme. Dertil serveres en lun vildt consume tilsmagt med søde krydderurter, skovbær og aromatiske blomsterblade

Kr. 179

Cacciucco

Traditionelt kystlinje fiskesuppe fra Livorno i Toscana med alt godt fra havet, serveret i lerskål med dessertkokkens sprøde rodfrugt chips

Kr. 190

Culurgionis d’Ogliastra

Pasta Chef´s udsøgte Sardinske Ravioli trio med fyld af kartoffel, mynte og Pecorino D.O.P. ost. Dertil årstidens salsa

Kr. 179

Cannelloni di Pasta Kataifi

Pastarulle af Kataifi sprød pasta med fyld af frisk Mascarpone og Ricotta D.O.P. ostecreme. Serveres med fennikelsalat og ”caviar” af grapefrugtsaft på leje af safransalsa

Kr. 159

Lasagnetta Scomposta

Pastakokkens Cannolo lasagne med fyld af Burrata D.O.P. ost og frilands lammeragout, serveret på salsa af rød sød peber med strejf af ærtecreme

Kr. 169

Secondi
Hovedretter

Filetto Hereford Estivo

Grillet udsøgt frilands Hereford Oksemørbrad serveret med frisk rosa kålsalat, babyspinat tilsmagt med hindbær eddike og panderistede små kartofler

Kr. 299

Corona di Agnello

Frilands Lammekrone marineret med økologisk Toscana honning,  serveret med økologiske Quinoa frø tilsmagt med sød rødbede, sprød salat og en kold grøn salsa gjort på basilikum, Scamorza Ost og creme fraiche

Kr. 295

Tagliata Novella

Frilands Hereford Okse ribeye udskæring” grillet efter ønske og serveret med nye kartofler, torvefrisk salat med frisk frugt, tilsmagt med orangeeddike og strejf af Chayennepeber

Kr. 289

Cervo alla Fungaiola

Udsøgt Piemonte Krondyrfilet, pebermarineret med tvist af Dijon sennep – Vecchia Romagna brandy flamberet og braiseret med salsa på skovsvampe og sort Alba Trøffel – dertil hvidløgs krokante kartofler

Kr. 299

Tagliata di Faraona

Frilands perlehønebryst – slow cooked og serveret med Alba trøffelcreme, frisk couscous salat med forårsløg, sød peberfrugt, Pachino tomater D.O.P. og marineret i Toscana Luca honning og med strejf af økologisk mynte og tørrede frugter

Kr. 289

Gondola alla Pescatora

Venezia Fiske & Skaldyrs Gondol, serveret med friskfanget Italiensk lakseørred, muslinger, Sicilianske Oliven, Pachino tomater D.O.P. Italienske Tropea rødløg og oregano kartofler

Kr. 259

Controfiletto Hereford Cuvette

Flammegrillet Kalve/ungkvæg cuvette fra frilands Hereford, serveret med ovnstegte kartoffel samt årstidens garniture

(Skal sædvanligvis forudbestilles)

2 pax Kr. 495 (ca. 1,3 kg)

4 pax Kr. 895 (ca. 2,6 kg)

Dolci
Desserter

Soffice alle Pesche e Melone

Dessertkokkens hjemmelavede formkage med fersken, abrikos og melon serveret med Yoghurt mousse og Mango sorbet med strejf af Amaretti

Kr. 149

Tiramitù

Dessertkokkens Sommer Tiramisú dessert

Kr. 169

Gelato della Casa

En sød servering af forskellig italiensk is

Kr. 159

Formaggi Misti

En variation af udsøgte italienske D.O.P. gårdoste, serveret med italiensk oliven fra de forskellige regioner og udsøgte marmelader

Kr. 189

Macedonia Golosa

Frisk skåret frugtsalat serveret med hjemmelavet vaniljeis, med tvist af valnødder, økologisk Toscana honning og dessertkokkens chokotrøffel

Kr. 149

Tortino di Cioccolato

Fantastisk lækker chokoladefondant af 72 % mørk belgisk chokolade. Serveret med smeltet hjerte og med frisk hindbærsorbet

Kr. 179